Krka

V Marofu brez presenečenja, zmaga ostala doma

 

Ekipa kadetov je v predtekmovalni skupini CENTER II odigrala 7. krog, kjer je v dvorani Marof gostila ekipo RK Grča Kočevje in po pričakovanjih vknjižila novo zmago. Varovanci trenerja Robija Cvikla so goste zanesljivo premagali z rezultatom 31:21 ( 15:10).

Tudi tokrat dvoma o zmagovalcu ni bilo, saj so bili Novomeščani, ki za prvo uvrščenim Svišem iz Ivančne Gorice s tekmo več, zasedajo odlično 2. mesto, nesporni favorit. Tekmo so začeli odločno in si z hitro igro že v uvodnih minutah priigrali prednost, ki pa jo ekipa Grče ni mogla kontrolirati. Ob polčasu so vodili za pet zadetkov ( 15:10), v nadaljevanju pa so kljub visoki prednosti še naprej stopnjevali tempo igre in na koncu zasluženo na račun vpisali nov par točk. Tokrat je bil strelsko najbolj razpoložen Marko Majstorovič, ki je v statistik vpisal 7 zadetkov.

Za Krko so igrali: Rauh, Avsec 3, Rajh 3, Filipovič 1, Majstorovič 7, Jakše 2, Nosan, Jaklič 3, Knap 1, Lazarevič 1, Srebrnjak 4, Klobučar 1, Kastelic 1, Luštek 1, Luzar 3, Gazvoda.

 

Ekipa kadetov ima do konca predtekmovalne skupine CENTER II še tri tekme- naslednji konec tedna odhajajo na gostovanje v Črnomelj, v predzadnjem krogu doma gostijo Ribnico, v zadnjem, 10. krogu pa jih čaka težak nasprotnik, ekipa SVIŠ iz Ivančne Gorice.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki