Krka

Visoki zmagi SDA in SDB v gosteh pri Črnomlju

Ekipi starejših dečkov sta pred krajšim premorom odigrali tekmi 7. kroga v skupini CENTER II. Rokometaši Krke so tokrat gostovali v Črnomlju, kjer so pričakovano prišli do novih točk. Obe selekciji sta suvereno premagali gostitelja, ekipo Rokometnega kluba Črnomelj, ki v letošnjem državnem prvenstvu ostaja še brez točk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Dejan Vujić je na obeh tekmah ob sicer izjemno borbeni predstavi krkašev, priložnost za igro ponudil igralcem, ki sicer minutažo še nabirajo, hkrati pa so povsem opravičili njegovo zaupanje, saj so postregli z izjemno in učinkovito predstavo v vseh elementih rokometne igre.

Ekipa SDB je po dosedanjih tekmah zbrala skupno 8 točk ( 4 zmage in poraz) in tako ohranja visoko 2. mesto v skupini. Naslednjo tekmo bodo starejši dečki B odigrali 19. novembra, ko se bodo pomerili z ekipo RK Trimo Trebnje.

SDB– RK Črnomelj : MRK KRKA 8:45 (5:20)

Statistika: Burgar, Štangelj 2, Kastelic 7, Horvat 10, Blažič 6, Sekula 2, Ambrožič 8, Pust 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

SDA- RK Črnomelj : MRK KRKA  10:37 (3:17)

Statistika: Krbanjević 2, Rangus, Kovač E.6, Kovač G.6, Peterlin 4, Cimermančič 3, Resnik, Fifolt 4, Tratar 6, Serafimov 3, Grden 3.

Starejše dečke A čaka manj premora, že 12. novembra bodo gostovali v Kočevju, trenutno pa imajo na računu 6 točk ( 3 zmage in 3 poraze), kar jih uvršča na trenutno 4. mesto.

Other Articles

Mladinska ekipa
Članska ekipa