Krka

Za F4 je zmanjkalo nekaj športne sreče

Kadeti so včeraj v gosteh na Škofljici sklenili tekmovanje v polfinalni skupini A. Z zadnjega gostovanja v sezoni so se vrnili z zmago, saj so s 26:24 (11:15) premagali gostitelje, ekipo ŠD Škofljica Pekarna Pečjak.

Novomeščani so tekmo začeli bolj od gostiteljev, v nadaljevanju pa so Krkaši naredili nekaj napak in domačinom dovolili, da so zlahka prihajali do strelov in polčas zaključili s štirimi zadetki zaostanka ( 11:15). Več discipline in strpnosti so v igro v nadaljevanju srečanja vnesli varovanci trenerja Robija Cvikla, ter z delni izidom 0-3 tekmo vrnili v izhodiščni položaj ( 16:16), gostitelji pa v končnici niso našli recepta za razpoložene Novomeščane, ki so do konca tekme imeli vse vajeti igre v svojih rokah in srečanje srečno pripeljali h koncu.

Statistika: Rajh 7, Rauh, Berk, Nosan, Muhič R.6, Muhič Ma., Kokalj, Emeršič 2, Luštek, Luzar 5, Vidmar 5, Tisovec 1.

Kljub zmagi pa v ekipi ni bilo čutiti veselja, saj je kadetom za uvrstitev na finalni turnir četverice zmanjkalo nekaj športne sreče. Prihodnji konec tedna bodo v domači dvorani Marof sezono sklenili na turnirju za razvrstitev od 5.-8. mesta.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa