Krka

Krkaši odigrali najslabšo tekmo v sezoni

Mladinska ekipa je na gostovanju v Ormožu odigrala tekmo 8. kroga v 1. mladinski ligi. Krkaši so v dvorani Hardek tekmo izgubili s 38:34 (17:18).

Krkaši so do današnje tekme veljali za najboljšo ekipo v ligi po igri v obrambi, a so z današnjim slabim pristopom in igro vse to izničili, je po tekmi razočaran povedal trener Samo Jug. Tekmo so sicer Novomeščani dobro odprli, v prvem delu prvega polčasa že vodili za tri gole ( 6:9), a so po dveh zapravljenih sedemmetrovkah in slabo igro v obrambi prednost hitro izgubili. Ormožani so se jim do polčasa povsem približali, na odmor pa so Novomeščani odšli z zadetkom prednosti (17:18). Igra v drugem delu Krkašem ni in ni stekla, številne napake pa so s pridom izkoriščali gostitelji, ki so na krilih Lukmana in Kovačeca diktirali potek igre in tekmo povsem obrnili v svoj prid. Kljub različnim spremembam obrambe Krkašem ni uspelo zmanjšati zaostanka, na koncu pa so morali športno priznati poraz.

Poslušaj tonsko izjavo Gašperja Rataja:

Statistika: Muhič, Nahtigal, Berk 2, Nosan 1(3.obr.), Udovč 1, Rataj 1, Škrinjar 3, Zajc 7, Strmole, Kokalj 3, Emeršič 9, Vidmar 4, Tisovec 3, Jereb.

V naslednjem krogu bo mladinska ekipa doma gostila še neporaženo ekipo RK Gorenje Velenje, tekma bo danes teden v športni dvorani Marof.

Other Articles

Članska ekipa
Kadetska ekipa