Krka

Krkaši sklenili višinske priprave, danes s treningi nadaljujejo v Marofu

Članska ekipa je včeraj zaključila s štiridnevnimi višinskimi pripravami. Od četrtka so namreč bivali v izjemni naravi in gostoljubju Tončkovega doma na Lisci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

»Te priprave smo opravili z namenom, da še nekoliko dvignemo raven fizične pripravljenosti, predvsem pa je bil namen v bistvu ta, da se fantje, sploh novinci, še bolj povežejo. Vmes smo odigrali še pripravljalno tekmo s trebanjsko ekipo Trima, sicer pa smo dva treninga opravili v dvorani v Radečah, dva pa zunaj«, o zaključku priprav pravi trener Mirko Skoko. Z ekipo je te dni treniral tudi novinec Jure Blaževič, ki je bil nad druženjem z novo ekipo in treningi na pripravah navdušen. » Priprave so bile po mojem mnenju uspešne, trenirali smo dobro, odigrali pa smo tudi tekmo proti Trebnjem, kjer smo se pokazali v dobri luči. Vsi igralci že nestrpno pričakujemo novo sezono«, je zadnje dni opisal krkin vratar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kljub prazničnemu dnevu pa članska ekipa ne počiva. Za fanti je dopoldanski trening v domači dvorani Marof, kjer se po besedah trenerja Skoka pripravljajo na tekme, ki jih konec tedna čakajo v sklopu mednarodnega turnirja Krka 2022.

Other Articles

Mladinska ekipaReprezentanca
Članska ekipaTurnir