Krka

Kadeti premagali Sevničane

Varovanci trenerja Robija Cvikla, ekipa kadetov, je pravkar odigrala četrto tekmo v polfinalni skupini B. Gostovali so na vročem terenu pri ekipi RK Sevnica  in zabeležili drugo zmago v omenjeni skupini. Tekma se je končala z rezultatom 22:29 ( 16:14).

Zmaga je krkašem prinesla potrebno samozavest in hkrati potrditev, da so na pravi poti do željenega uspeha. Domačini so sicer večinoma resno ogrožali Novomeščane, ki pa so praktično vodili skozi celotno tekmo. Z odlično igro v obrambi in discipliniranim napadom so iz minute v minuto povečevali prednost in na odmor odšli z dvema zadetkoma prednosti ( 16:14), a so v nadaljevanju stopili na plin, se držali dogovora in s kolektivno igro v obrambi in napadu tekmo srečno pripeljali h koncu. Pri Krki sta se najbolj strelsko izkazala Majstorovič s sedmimi, zadetek manj je dosegel še Avsec.

Za Krko so igrali: Rauh, Avsec 6, Filipovič, Majstorovič 7, Jakše 1, Nosan, Jaklič 2, Knap, Lazarevič, Srebrnjak 5, Klobučar 2, Kastelic, Luštek, Luzar 3, Gazvoda 3.

Kadeti so se po današnji zmagi zavihteli na odlično 2. mesto. V naslednjem krogu gostijo vrstnike iz Celja.

Other Articles

Starejši dečki
Nekategorizirano