Krka

Po sila izenačeni tekmi na koncu delitev točk

Ekipa starejših dečkov A je popoldne v Sevnici odigrala srečanje 4. kroga v polfinalni skupini B. Tokrat so si z domačini, ekipo RK Sevnica točke razdelili, tekma se je končala z rezultatom 29:29 ( 15:15).

Ljubitelji rokometa so v dvorani OŠ Sevnica lahko uživali v izjemni predstavi obeh ekip, ki sta se skozi celotno tekmo izmenjavali v vodstvu, srečanje je potekalo » gol za gol. Na polovici srečanja sta se moštvi razšli pri izidu 15:15, v nadaljevanju pa je sledila preslikava igre iz prvega dela. V samem izteku tekme so imeli krkaši še možnost za zmago, a je v zadnjem napadu prav Janc, ki je bil skupaj z Novomeščanom Emeršičem z desetimi zadetki najboljši strelec tekme, zadel za neodločen rezultat.

Za Krko so igrali: Rauh, Berk 2, Muhič R.8, Rogelj, Muhič Ma., Zajc, Kokalj, Emeršič 10, Muhič L. 4, Gros 1, Vidmar 1, Tisovec, Udovč 3.

Današnji gostitelji, ekipa RK Sevnica je po današnji tekmi na 1. mestu, Novomeščani pa z dvema zmagama, remijem in porazom zasedajo odlično 2. mesto v polfinalni skupini B.

Other Articles

Mladinska ekipa
Kadetska ekipa
Kadeti premagali Sevničane