Krka

Kadeti vknjižili deseto zmago zapored

V novomeški dvorani Marof je ekipa kadetov vknjižila deseto zaporedno zmago v sezoni, potem ko je v 10. krogu gostila ekipo RK GRČA Kočevje. Novomeščani so goste suvereno premagali s 30:24 ( 17:13).

Varovanci trenerja Robija Cvikla nadaljujejo odličen niz zmag v predtekmovalni skupni CENTER II. Tudi današnja tekma je bila povsem v prevladi kadetov, ki so si na račun vpisali novo zmago in tako še naprej ostajajo edino neporaženo moštvo v omenjeni skupini.

Srečanje se je razpletlo po željah Krkašev, ki so že v 10. minuti prvega dela srečanja vodili 8:2, po zadetku Maksa Rebe šest minut kasneje pa je prednost znašala že osem zadetkov (13:5), a so gostje do polčasa nalet Krke nekoliko umilili in na odmor odšli s štirimi zadetki zaostanka. Kljub odlični igri v prvem delu, so Novomeščani tudi v nadaljevanju igrali kolektivno in zbrano, ekipa Grče pa naleta gostiteljev ni uspela zaustaviti, na koncu je morala priznati premoč Novomeščanov, ki so slavili s 30:24.

Statistika: Rauh, Rajh 1, Filipovič 4, Berk, Nosan, Muhič R.8, Rogelj, Muhič Ma., Knap, Kokalj 3, Emeršič 6, Luzar 4, Gros, Vidmar 2, Tisovec 2.

Other Articles

Starejši dečki
Grča lahek plen za SDB
Članska ekipa