Krka

V novomeški dvorani Marof je ekipa kadetov vknjižila deseto zaporedno zmago v sezoni, potem ko je v 10. krogu gostila ekipo RK GRČA Kočevje. Novomeščani so goste suvereno premagali s 30:24 ( 17:13).

Varovanci trenerja Robija Cvikla nadaljujejo odličen niz zmag v predtekmovalni skupni CENTER II. Tudi današnja tekma je bila povsem v prevladi kadetov, ki so si na račun vpisali novo zmago in tako še naprej ostajajo edino neporaženo moštvo v omenjeni skupini.

Srečanje se je razpletlo po željah Krkašev, ki so že v 10. minuti prvega dela srečanja vodili 8:2, po zadetku Maksa Rebe šest minut kasneje pa je prednost znašala že osem zadetkov (13:5), a so gostje do polčasa nalet Krke nekoliko umilili in na odmor odšli s štirimi zadetki zaostanka. Kljub odlični igri v prvem delu, so Novomeščani tudi v nadaljevanju igrali kolektivno in zbrano, ekipa Grče pa naleta gostiteljev ni uspela zaustaviti, na koncu je morala priznati premoč Novomeščanov, ki so slavili s 30:24.

Statistika: Rauh, Rajh 1, Filipovič 4, Berk, Nosan, Muhič R.8, Rogelj, Muhič Ma., Knap, Kokalj 3, Emeršič 6, Luzar 4, Gros, Vidmar 2, Tisovec 2.