Krka

Celjani v končnici strli odpor krkašev

Ekipa mladincev je popoldne v stopiški dvorani dvorani v 19. krogu 1. državne mladinske lige gostila trenutno vodilno ekipo RK Celje Pivovarna Laško. Novomeščani so na povratni tekmi tokrat morali športno priznati premoč gostom, tekma se je končala z rezultatom 20:24 ( 9:11).

Močno zdesetka ekipa Krke, ki je v gosteh v Celju pripravila presenečenje, je tokrat klonila proti fizično močnejšim Celjanom, ki so tekmo sicer začeli slabše in se Krki približali šele ob koncu prvega dela tekme in si do odmora priigrali dva zadetka prednosti. Kljub krajši klopi Krke so fantje prikazali izjemno borbeno predstavo in vseskozi držali korak s Celjani, ki so sicer do zmage prišli v samem zaključku srečanja. Novomeščane je tokrat pokopala slaba realizacija, ki jo bodo fantje skušali izboljšati do naslednje tekme, ki bo že ta četrtek, 29. marca, v dvorani Marof, ko v goste prihaja ekipa Krškega.

Za Krko so igrali: Kovačič, Kukman 3, Šmuc, Bačar 2, Matko 1, Udovč, Klemenčič 2, Rašo 1, Windischer 3, Hvastija 3, Menger 5, Novak.

 

Other Articles

Mlajši dečki
Mlajši dečki