Krka

Ta konec tedna je bil za rokometaše MRK KRKA uspešen tekmovalni vikend. Tekme državnega prvenstva so poleg članske, odigrale tudi vse mlajše selekcije kluba. Do prve točke so prišli tudi najmlajši predstavniki našega kluba.

Najmlajši upi MRK KRKA, ekipa mlajših dečkov B je v 2. krogu polfinalne skupine B gostovala v Trebnjem in po zelo izenačeni tekmi na koncu osvojila točko. Ekipi RK Trimo in MRK Krka sta si točki razdelili, bilo je 20:20 ( 12:11).

Gledalci v dvorani pri  OŠ Trebnje so lahko uživali v pravi rokometni predstavi, saj je tekma od začetka do konca potekala v izenačenem duhu, z minimalnim zaostankom pa so na odmor odšli domačini ( 12:11). Kljub temu, da so varovanci trenerja Davida Lipoglavška drugi polčas začeli z rahlim zaostankom, so še naprej dobro sledili Trebanjcem, ki so prednost v sredini drugega dela nekoliko povečali, a so krkaši zaostanek izničili in v napeti končnici igrali dovolj zbrano in na koncu osvojili točko. Ekipa MDB bo v naslednjem krogu gostila Izolane, ki v tem delu tekmovanja še niso slavili.

Za Krko so igrali: Drnovšek, Kastelec, Derganc 1, Golob 2, Janežič, Štangelj, Cesar, Zajc 4, Škufca, Kaplan 1, Nemanič, Ščuka 8, Smolič 2, Blažič 2.