Krka

Derbi kroga pripadel ekipi Škofljice

Mlajši dečki A so dopoldne odigrali 13. krog v polfinalni skupini CENTER II, kjer so gostovali pri ekipi Škofljice in doživeli drugi poraz v sezoni. Trinajsta tekma jim žal ni prinesla uspeha, saj so bili domačini boljši z rezultatom 29:17 ( 12:8).

 

Krkašem so današnji gostitelji prekinili zmagovalni niz in na koncu zasluženo zmagali. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so tekmo sicer začeli dobro, po izenačenju na 5:5 pa so domačini prestavili v višjo prestavo  in do polčasa občutno povečali prednost ter na odmor odšli s štirimi goli prednosti. Tudi v nadaljevanju srečanja igra Novomeščanom ni stekla po njihovih željah in kljub temu, da so lovili zaostanek, jim to ni uspelo. Gostitelji so prednost iz prvega dela le še povečevali in na koncu zasluženo zmagali. Kljub porazu pa krkaši zavoljo bolje gol razlike še vedno ostajajo na 1. mestu.

Za Krko so igrali: Drnovšek, Rajh 2, Škufca 7, Derganc, Movern, Đukić, Muhič, Reba 2, Gros 4, Pirh 2, Ščuka, Smolič, Blažič.

V zadnjem, 14. krogu v skupini CENTER II bo ekipa MDA gostila RK Črnomelj, ki se nahaja na sredini prvenstvene lestvice.

Other Articles

Nekategorizirano
Mlajši dečki
MDB pričakovano do novih točk