Krka

Mladi rokometaši MRK KRKA, ekipa mlajših dečkov B je v predzadnjem, 13. krogu v predtekmovalni skupini CENTER II uspešno opravila še zadnje gostovanje v omenjeni skupini. V Grosupljem so premagali tamkajšnje domačine, tekma se je končala z rezultatom 13:30 ( 4:16).

Novomeščani so bili tokrat znova za razred boljši nasprotnik od gostiteljev, ki so morali športno priznati premoč Krki. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so že v samem začetku srečanja pokazali, da so kakovostnejši nasprotnik, saj domačinom lep čas niso dovolili zadetka. Prvi gol so Grosupeljčani zadeli šele na polovici prvega polčasa, do izteka prvega dela pa uspeli zadeti še tri krat. So pa na drugi strani krkaši znova dokazali borbeno igro v obrambi, ki jih je krasila skozi celotno tekmo, ki so jo na koncu zasluženo dobili. Pri Krki je bil najboljši strelec tekme Tjaž Butala s sedmimi, zadetek manj je vknjižil še Anže Blažič.

Za Krko so igrali: Drnovšek, Pust 2, Palka, Derganc 2, Golob, Janežič 3, Butala 7, Cesar 2, Zajc 1, Nemanič 1, Ščuka 3, Smolič 3, Blažič 6.

V zadnjem krogu v skupini CENTER II bo ekipa MDA doma gostila zadnjeuvrščeno ekipo RK Črnomelj.