Krka

Generalka pred jutrišnjim turnirjem uspešno opravljena

Rokometaši Krke so odigrali drugo pripravljalno tekmo v sklopu priprav na novo sezono v ligi NLB, ki se za prvoligaše začne čez slab mesec. Potem ko so prejšnji četrtek doma slavili nad RK Sevnica, so se tokrat varovanci trenerja Romana Zarabca v gosteh pomerili z rokometaši ŠD Škofljica Pekarna Pečjak. Pričakovano so bili Novomeščani boljši od gostiteljev, tekma se je končala s 22:26 (11:8).

Mark BatageljZaključili smo s še eno pripravljalno tekmo, kjer smo za štiri gole premagali ekipo Škofljice. K tekmi smo pristopili slabše, v nadaljevanju pa smo strnili obrambo in na koncu zmagali. Jutri nas čaka turnir in tekma s trebanjskim Trimom. Upam na še eno dobro odigrano prijateljsko tekmo«.

Krkaši so s tema dvema zmagama nakazali na pester uvod v močan turnir, ki se z jutrišnjo tekmo proti ekipi RK Trimo začne ob 18.30 v novomeški dvorani Marof. Petkovo večerno dogajanje bo postreglo s tekmo med avstrijskim prvoligašem SC Ferlach, za katerega nastopa Žiga Urbč, ki je še lani nosil dres Krke in Trimom, turnir pa bo Krka sklenila še s sobotno tekmo s Ferlachom.

Mednarodni rokometni turnir »KRKA 2020« bo potekal za zaprtimi vrati.

Other Articles

Kadetska ekipaKlubMladinska ekipaMlajši dečkiStarejši dečki
Članska ekipaTurnir