Krka

Jutri vabljeni na sosedski derbi!

Rokometaše Krke čaka pred jutrišnjim sosedskim derbijem čaka še en trening, s tem pa temeljita priprava in zadnje podrobnosti ter napotki trenerja Romana Zarabca.

Ekipa je po njegovem mnenju dobro pripravljena in kot se za derbi spodobi, so pričakovanja visoka. » Igramo z ekipo, ki se bori za sam vrh lige in ima vsa igralna mesta kvalitetno dopolnjena zato je tudi njihova miselnost usmerjena v zmagovanje. Treniramo dobro, vzdušje je pozitivno in če bomo zastavljeno izpeljali tudi nad svojimi sposobnostmi, se lahko nadejamo pozitivnega rezultata«.

Potem ko so prejšnjo soboto visoko premagali ekipo iz Slovenj Gradca in si na račun vpisali obe točki, se pozitivnega rezultat nadejajo tudi pred jutrišnjo tekmo. »Zelo se veselimo prihajajoče tekme s trebanjsko ekipo Trima. Lahko vam zagotovim, da smo pred jutrišnjo tekmo sproščeni in se na boj pripravljamo brez večjega pritiska in razmišljamo le o naših kvalitetah in pomanjkljivostih. Predvsem je pomembno, da smo vsi zdravi, samozavestni ter da v ekipi vlada pozitivno vzdušje. Ne oziramo se na trenutni položaj lestvice, saj smo prepričani, da prihajajo tekme, kjer bomo prikazali vpadljiv, všečen in pa zmagovit rokomet. Ekipa trdno zaupa v strokovni štab, saj le tako lahko izpolnimo naše cilje za to sezono. Lepo vabim vse navijače novomeške Krke na tekme v dvorano Marof, saj nam to veliko pomeni«, pa se vlogi favorita na domačem terenu ne izmika Jan Bevec.

Vabljeni jutri, od 20.30  v čim večjem številu na tribune dvorane Marof!

Other Articles

Članska ekipa
Kadetska ekipa
Šesta zaporedna zmaga kadetov