Krka

Kadeti brez težav do obeh točk

Nedeljsko popoldne je v dvorani Marof zaznamovala tekma 5. Kroga v kvalifikacijski skupini E. Ekipa kadetov je gostila RK Radovljica, krkaši pa so bili tudi na povratni tekmi boljši nasprotnik. Tekmo so varovanci trenerja Sama Juga dobili s  29:26 (16:12)

Novomeščani, ki so se že predčasno uvrstili v višji rang tekmovanja in bodo v nadaljevanju sezone igrali v 1. Državni kadetski ligi, so tekmo odigrali toplo-hladno, a skozi celotno srečanje vodili, največ, za osem golov v drugem polčasu. Zmaga tokrat v nobenem trenutku ni bila ogrožena, trener Jug je z različnimi rotacijami ustvarjal pritisk na nasprotnika, ki je iz dvorane Marof odšel brez izplena.

Tekma se je končala z rezultatom 29:26, v naslednjem, zadnjem krogu tega dela tekmovanja pa bo Krka doma gostila drugouvrščeno ekipo RD Herz Šmartno.

MRK KRKA: Bartolj (1 obramba), Rangus (11 obramb), Kastelec 2, Kanc 2, Krbanjević, Butala 5 (1), Cesar 2, Zajc 2, Kaplan 5 (1), Progar 4, Kastelic 1, Kovač 2, Kovač 1, Resnik 3,
RK FRANKSTAHL RADOVLJICA: Šolar Kelih (12 obramb), Repinc Zupančič 1, Pivk 1, Kolar 4, Vukovič 2, Povalej 1, Šifrar, Meglič 2, Keše 4 (1), Sukič 3, Ostronič 1, Pagon, Aljančič 6, Radanović,

Sedemmetrovke: MRK KRKA 3 (2), RK FRANKSTAHL RADOVLJICA 2 (1)
Izključitve: MRK KRKA 4 minut, RK FRANKSTAHL RADOVLJICA 8 minut

 

Other Articles

Starejši dečki
SDB iz Ribnice praznih rok
Mladinska ekipa