Krka

Kadeti do nove, visoke zmage

V domači dvorani Marof je bila dopoldne odigrana tekma 2. kroga v kvalifikacijski skupini F, kjer je ekipa kadetov gostila DRŠ Sebastjana Soviča. Krkaši so tudi na drugi tekmi v letošnji sezoni prikazali izjemen odpor gostov iz Šoštanja, ter tekmo zanesljivo dobili z rezultatom 35:23 (15:11).

 

 

 

 

 

 

 

 

Gledalci so lahko znova uživali v izjemni predstavi domačih rokometašev, ki so z borbenostjo in kolektivnim pristopom prišli do novega, pomembnega para točk za uvrstitev v 1. najkakovostnejšo kadetsko ligo. Trener Samo Jug je imel kopico izredno dobro razpoloženih igralcev, ki so v prvem delu še dopustili gostom, da so bili rezultatsko blizu, a so že na začetku drugega polčasa z granitno obrambo razblini vse dvome o zmagovalcu. Novomeščani so vodstvo štirih golov iz prvega dela hitro podvojili in na koncu povsem zasluženo zmagali. Končni izid tekme je bil 35:23. Nad novo pomebno zmago je bil po koncu srečanja navdušen tudi vratar Gal Drnovške, ki je prispeval levji delež ob današnjem uspehu.

Tonska izjava Gala Drnovška: 

Statistika: Drnovšek, Kastelec, Pust 4, Kanc 3, Smolič 4, Derganc 12, Golob 1, Janežič 1, Zajc, Progar, Kaplan 1, Kastelic, Bartolj, Ščuka 9.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodila ekipa Krke se v naslednjem krogu podaja na prvo letošnje gostovanje. Njihov nasprotnik bo ekipa RD Riko Ribnica.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki