Krka

Kadeti do nove zmage in v pričakovanju dolenjskega derbija

Ekipa kadetov je včeraj v gosteh odigrala tekmo 3. kroga v predtekmovalni skupini CENTER II. Njihov gostitelj je bila ekipa RK Grosuplje. Varovanci trenerja Robija Cvikla so tudi tokrat brez težav prišli do novega para točk, s tem pa do tretje zaporedne zmage v državnem prvenstvu. Rezultat tekme je bil 19:30 ( 10:15).

Oslabljena ekipa Grosuplja je bila za Novomeščane lahek plen, saj je favorizirana ekipa Krke od prve do zadnje minute srečanja držala visok ritem tekme. Odločitev o zmagovalcu je bila znana že v prvem polčasu, ko so  Krkaši odšli na odmor s petimi zadetki prednosti ( 10:15), v nadaljevanju drugega dela pa prednost le še povečevali, saj so gostitelji povsem izgubili nit svoje igre in Krkšem omogočili, da so prihajali do lahkih zadetkov, ter na koncu zasluženo slavili z enajstimi zadetki prednosti.

Statistika:

Lešnjak, Rauh, Rajh 4, Filipovič, Berk, Muhič R. 10, Rogelj 2, Muhič Ma., Knap 1, Kokalj 3, Emeršič 5, Luštek 1, Luzar 3, Gros 1, Vidmar, Tisovec.

Krkaši po treh odigranih krogih veljajo za edino neporaženo ekipo v skupini, s šestimi točkami pa krojijo vrh prvenstvene lestvice.

Zanimiv obračun se obeta v naslednjem krogu, ko Novomeščani doma gostijo trebanjsko zasedbo Trima.

Other Articles

Članska ekipa
Mlajši dečki