Krka

Kadeti do prvih točk v prvi ligi

Ekipa kadetov je v športni dvorani OŠ Stopiče odigrala tretjo tekmo v 1. državni kadetski ligi. Krkaši so gostili Moški rokometni klub Nova Gorica, ki v kadetski ligi tudi po gostovanju na Dolenjskem ostajajo praznih rok. Novomeščani so tekmo dobili z rezultatom (19:15), in si na račun vpisali prvi par točk.

MRK KRKA: Rokometni klub NG 39:30 ( 19:15)

Krkaši so s hitrim tempom diktirali potek srečanja, občutnejšo prednost pa so si priigrali že sredi prvega polčasa, ko so imeli pet golov prednosti (10:5), z agresivno igro pa nadaljevali vse do konca prvega polčasa, ko so na odmor odšli s prednostjo štirih zadetkov (19:15). S podobnim tempom in zavzetostjo so varovanci trenerja Roberta Cvikla odprli tudi drugi polčas, v katerem pa Novogoričani niso imeli nikakršnih možnosti za morebitno presenečenje, saj so Krkaši kljub vodstvu desetih zadetkov še naprej igrali odlično in na koncu zasluženo zmagali. Tekma se je v stopiški dvorani končala z rezultatom 39:30.

Statistika: Drnovšek, Rajh, Smolič 5, Derganc 12, Golob 1, Janežič 2, Butala 4, Zajc, Kaplan 2, Pirh 9, Ščuka 4.

Kadeti imajo v prihajajočem mesecu naporen urnik tekem- danes teden gostujejo v Celju, sledi domača tekma s Slovanom, zadnjo tekmo v letošnjem letu pa bodo odigrali v velenjski Rdeči dvorani.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa