Krka

Kadeti iz Ivančne Gorice s stoodstotnim izkupičkom točk

Deseto tekmo v sezoni je to popoldne odigrala ekipa kadetov in v gosteh pri ekipi RK Sviš vknjižila še deseto zaporedno zmago. Novomeščani so trenutno tretjo ekipo v skupini CENTER II premagali s 39:26 (19:9).

Krkaši, ki so veljali za nespornega favorita so v dvorani OŠ Stična znova dokazali, da so v tej skupini povsem zasluženo na vrhu lestvice, saj v tej sezoni še niso okusili grenkobe poraza. Varovanci trenerja Roberta Cvikla so tekmo odigrali v kolektivnem duhu, predvsem pa jih je krasila odlična igra v obrambi in napadu, saj so že na odmor odnesli zajetno prednost desetih zadetkov, tekmo pa praktično rešili že v prvem delu srečanja. Tudi v drugem polčasu se kljub prednosti niso pustili zmesti in tekmo brez težav s prednostjo trinajstih zadetkov zanesljivo pripeljali h koncu.

Statistika: Muhič L.9, Emeršič 8, Muhič R.6, Zajc 4, Jereb 3, Kokalj 3, Vidmar 2, Tisovec 2, Urbas 1, Berk 1, Rataj, Rauh, Strmole, Muhič Mat., Muhič Ma., Nemanič.

Že to soboto kadete čaka nova prvenstvena tekma. V dvorani Marof bodo gostili ekipo RK Črnomelj, ki v omenjeni skupini ostaja še brez točk.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa