Krka

Kadeti pred derbijem v Ivančni Gorici odpravili Ribničane

 

Predzadnji, 9. krog v predtekmovalni skupini CENTER II so pred domačim občinstvom odigrali še kadeti, ki so gostili ekipo RD Riko Ribnica. Favorizirana ekipa KRKE je uspela premagati goste z rezultatom 39:32 ( 23:16).

Kadeti so pred zadnjim krogom, ki ga bodo odigrali z ekipo Sviša, vknjižili novo zmago. Tekmo so začeli z delnim rezultatom 4:0 in gostom že potihoma nakazali, da se bodo v deželo suhe robe morali vrniti praznih rok. Prednost so zavoljo čvrste obrambe in izdelanimi napadi do polčasa lepo povečevali in na odmor odšli s prednostjo sedmih zadetkov ( 23:16). Podoben tempo igre so držali tudi v nadaljevanju in Ribničanom povzročali kar nekaj težav, saj nikakor niso prihajali do strelov. Krkaši so s pridom izkoristili svoje kvalitete v vseh segmentih igre in tekmo srečno pripeljali h koncu.

Za Krko so igrali: Rauh, Avsec 6, Rajh 10, Filipovič, Majstorovič 10, Jaklič 1, Nosan, Gazvoda 1, Knap, Lazarevič, Srebrnjak 4, Klobučar 3, Kastelic 2, Luštek, Luzar 2.

Zanimivo bo nedvomno v zadnjem, 10. krogu v omenjeni skupini, saj se obeta pravi derbi med trenutno vodilno ekipo Sviša in Krke, ki zaseda 2. mesto na lestvici. Tekma bo prihodnji konec tedna v Ivančni Gorici.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa