Krka

Kadeti turnir sklenili na četrtem mestu

V Ivančni Gorici se je sklenil tridnevni, že 11. mednarodni rokometni turnir Ivančna Gorica 2022, ki ga vsako leto zadnji vikend v avgustu priprireja Rokometni klub SVIŠ.  Na turnirju je nastopilo 32 mladih ekip, ki so v treh dneh odigrali kar 84 tekem, odvijale so se  v dveh dvoranah in sicer v Dvorani OŠ Stična ter v Dvorani Srednje šole Josipa Jurčiča.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V Ivančni Gorici se omenjenega turnirja že tradicionalno udeležujejo tudi rokometaši MRK KRKA. Letos so se dogodka udeležili kadeti, ki so v močni konkurenci ekip zasedli končno 4. mesto. » Turnir v Ivančni Gorici lahko štejemo za zelo usepšnega, saj smo s fanti iz tekme v tekmo pokazali velik napredek. Na vseh tekmah nas je spremljala močna podpora s tribun, katera je seveda vedno več kot dobrodošla. Sedaj se koncentrancija preusmerja na kvalifikacije za prvo kadetsko ligo, na katere nas je ta turnir dobro pripravil. Na turnirju smo odigrali tudi zadnje tekme pod vodstvom trenerja Roberta Cvikla, kateremu v imenu celotne ekipe želimo veliko uspehov na nadaljnji življenski poti«, je dogajanje opisal kapetan ekipe Matic Derganc.

Rezultati tekem:

Petek, 26.8.2022

RK Trimo Trebnje: MRK KRKA 23:20

MRK KRKA : RK Grosuplje 26:20

MRK KRKA : RK Kronos 29:22

Sobota, 27.8.2022

RK SVIŠ: MRK KRKA 22:17

Nedelja, 28.8.2022

MRK KRKA: ŠD Mokerc KIG 25:27

Rokometaši pod vodstvom trenerja Roberta Cvikla so na omenjenem turnirju pridobili ogromno izkušenj, ki jim bodo prav prišle v nadaljevanju priprav na novo rokometno sezono, ob tem pa so se stkala tudi nova poznanstva in prijateljstva.

 

 

Other Articles

Starejši dečkiTurnir
Članska ekipa