Krka

Kadeti v Črnomlju brez težav do novih točk

Rokometaši Krke, ekipa kadetov, je včeraj popoldne gostovala v Črnomlju in v predtekmovalni skupini CENTER II osvojila nov par točk. Gostitelje, ekipo RK Črnomelj so premagali z rezultatom 22 : 33 (9 : 20).

Novomeščani večjih težav z gostitelji niso imeli, saj so si zelo hitro priigrali dovolj prednosti v zadetkih in odločitev o zmagovalcu zastavili že v prvem polčasu, ko so na glavni odmor odnesli enajst golov prednosti. Kadrovsko okrnjena ekipa domačinov tudi v nadaljevanju drugega polčasa ni imela nikakršnih možnosti za preobrat, saj so krkaši prikazali odlično predstavo v vseh segmentih rokometne igre in so klub precejšnji prednosti do konca srečanja ohranili pravo mero borbenosti in potrpežljivosti. Zmaga je tako zasluženo odšla v Novo mesto.

Za Krko so igrali: Rauh, Avsec 3, Rajh 6, Filipovič, Majstorovič 3, Jakše 1, Nosan, Jaklič 3, Knap 1, Lazarevič 3, Srebrnjak 4, Klobučar 2, Kastelic 6, Luštek, Luzar, Gazvoda 1.

V predzadnjem, 9. krogu v omenjeni skupini bodo kadeti MRK KRKA doma gostili trenutno tretjeuvrščeno ekipo Rika Ribnice, v zadnjem kolu pa se bodo srečali z vodilno ekipo Sviša iz Ivančne Gorice.

Other Articles

Mlajši dečki
Nekategorizirano