Krka

MDA po novi zmagi tik pod vrhom razpredelnice

Dvorana Marof je bila to popoldne rezervirana za mlajše dečke A, ki so v predtekmovalni skupini CENTER II gostili ekipo ŠD Škofljica. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so goste uspeli premagati in vknjižili nov par točk. Rezultat tekme je bil 25:20 ( 15:9).

Krkaši so skozi celotno tekmo prikazali boljšo igro od gostov, ki so ob polčasu že zaostajali za šest zadetkov. Rutinirana igra je prevladovala tudi v drugem delu, Novomeščani pa so narekovali visok ritem tekme kljub vodstvu. Krkaši so tekmo zaključili s petimi goli prednosti, končni izid srečanja pa je bil 25:20. Trener Lipoglavšek je imel znova razpoložene vse igralce, po tekmi pa je bil s predstavo svojih varovancev zadovoljen, čeprav imajo fantje še veliko rezerv.

Za Krko so igrali: Rajh 2, Krašovec 3, Medle, Sašek 1, Škufca 6, Derganc 1, Movern, Pavlin, Muhič, Popovič, Đukić, Reba, Gros, Pirh 2, Blažič.

Ekipa MDA je s petimi zmagami in porazom še vedno na odličnem 2. mestu. Njihov naslednji nasprotnik bo v 7. krogu ekipa RK Črnomelj.

Other Articles

Mladinska ekipa
Kadetska ekipa