Krka

Kadeti za las izgubili tekmo

Ekipa kadetov je v 3. krogu kvalifikacijske skupine D gostovala na Koroškem in se domov vrnila s prvim porazom. Zmago so tesno slavili domačini, ekipa RK Slovenj Gradec 2011, končni izid tekme je bil 37:36 (19:17).

Potem ko so kadeti sredi prejšnjega tedna že odigrali tekmo v Gorišnici in se domov vrnili s prvim parom točk, jim je tokrat do ponovitve uspeha zmanjkalo nekaj športne sreče. Tekmo so namreč tesno izgubili v zadnji minuti izredno napetega srečanja. Novomeščani so v Slovenj Gradcu dobro odprli tekmo in vse do 18.minute prvega dela ohranjali prednost pred domačini, potem pa so izbranci trenerja Robija Cvikla naredili nekaj nepotrebnih napak, kar so domačini izkoristili in polčas zaključili z dvema zadetkoma prednosti. V drugem delu so ljubitelji rokometa lahko spremljali izredno izenačeno tekmo. Vse do izteka srečanja sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, v zadnji minuti pa so Korošci uspeli izkoristiti nezbranost Novomeščanov, ki so tekmo končali s tesnim izidom 37:36.

Statistika: Drnovšek, Smolič 4, Derganc 15, Golob 1, Janežič, Kaplan 1, Pirh 10, Bartolj, Pavlin 2, Ščuka 3, Blažič.

Kadeti bodo v 4. Krogu doma gostili ekipo RD Moškanjci- Gorišnica. Tekma bo predvidoma v soboto, 9. Oktobra v dvorani Marof.

Other Articles

Kadetska ekipa