Krka

Knavs: V dresu Krke sem se dobro znašel

Članska ekipa Moškega rokometnega kluba Krka bo prihodnjo sezono nastopila v konkurenci najboljših slovenskih klubov. Prvoligaško vstopnico so si varovanci trenerja Mirka Skoka zagotovili po seriji dvajsetih zaporednih zmag, za katerimi stoji, kot je povedal Skoko, ekipa inteligentnih, delovnih in dobrih rokometašev. Pred začetkom zdaj že končane sezone, je ekipo nadgradilo pet novincev, ki so po mnjenju strokovnega štaba delo v ekipi opravili z odliko.

Eden teh je nedvomno Ribničan Uroš Knavs ( levo krilo), ki je k napredku in uspehu ekipe prispeval levji delež, z 161 zadetki  pa je postal tudi tretji strelec lige. »Najprej bi se rad zahvalil klubu za priložnost in zaupanje. V dresu Krke sem se dobro znašel. Ekipa me je lepo sprejela, s fanti se odlično razumemo. Poleg tega mi leži sistem igre in s tem nisem imel težav«, pravi Knavs, ki nad končnim uspehom ekipe ne skriva zadovoljstva. Od prihodnje sezone pa pričakuje močno ligo. » Ekipe se zelo krepijo. Tudi naša bo malenkost spremenjena. Moja želja in želja nas vseh je, da si čim prej zagotovimo obstanek, seveda si želimo tudi kakšno mesto višje«, o sezoni, ki prihaja, še razmišlja Knavs.

Kot že omenjeno, je članska ekipa na zasluženih počitnicah. » Tudi sam si bom nekaj dni vzel za počitek, premor med obema sezonama pa bom skušal preživeti čim bolj aktivno, z dobro družbo in s čim več dnevi preživetimi ob morju«, še pravi 25- letni Knavs, ki ga pogodba z MRK KRKA obvezuje še za leto dni.

Other Articles

Članska ekipaIntervju
Mini rokomet