Krka

Konec julija se za Krkaše začnejo priprave na novo sezono

 

Člansko ekipo MRK KRKA do začetka priprav loči še štirinajst dni. Varovanci trenerja Romana Zarabca, ki bo tudi v prihodnji sezoni vodil Novomeščane, se bodo vnovič zbrali predzadnji petek v juliju. V šesttedenskem pripravljalnem obdobju bodo opravili 44 treningov, poleg tega pa odigrali še devet prijateljskih tekem z namenom, da se čim bolj uigrani in fizično pripravljeni predstavijo na uvodni domači tekmi, kjer bodo 5. septembra gostili ekipo RK Slovenj Gradec 2011. » Ekipa je trenutno na počitnicah, igralci so dobili navodila, torej plan dela med pavzo in upam da bodo prišli na zbor v zavidljivi pripravljenosti«, pravi trener Zarabec.

Rokometaši Krke pa že tradicionalno organiziramo tridnevni turnir, ki bo v dvorani Marof potekal sredi avgusta. Poleg domačega kluba bosta sodelovali še ekipi HC Ferlach, pod vodstvom trenerja Uroša Šerbca in trebanjski RK Trimo. Slednjega je prevzel Uroš Zorman.

Na vprašanje, kakšna bo kadrovska zasedba članske ekipe v sezoni 2020/21 je Zarabec povedal, da trenutno še poteka sestavljanje ekipe.

 

Other Articles

Članska ekipa
KlubZanimivost