Krka

Ekipa starejših dečkov B je popoldne odigrala drugo tekmo v polfinalni skupini B. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so gostovali na Koroškem, od koder pa se vračajo praznih rok. Z minimalno prednostjo so slavili gostitelji, ekipa RK Slovenj Gradec 2011, rezultat tekme je bil 25:24.

Gledalci v tamkajšnji dvorani so lahko tokrat spremljali izredno razburljivo tekmo, kjer pa je bil zmagovalec znan šele v zadnjih sekundah tekme. Korošci so se na Novomeščane več kot očitno dobro pripravili, saj so skozi celotno tekmo narekovali visok ritem tekme, ki so jo na polovici srečanja tudi dobili za 2 zadetka in na polčas odšli pri rezultatu 13:11. Tekma je v nadaljevanju postajala vse bolj izenačena, v 48. minuti pa so krkaši povedli za dva zadetka ( 22:24), a prednosti niso uspeli zadržati, saj so domačini znova poskrbeli za preobrat in z delnim izzidom 3:0 postavili končni rezultat

Ekipa starejših dečkov B je popoldne odigrala drugo tekmo v polfinalni skupini B. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so gostovali na Koroškem, od koder pa se vračajo praznih rok. Z minimalno prednostjo so slavili gostitelji, ekipa RK Slovenj Gradec 2011, rezultat tekme je bil 25:24 (13:11).

Gledalci v tamkajšnji dvorani so lahko tokrat spremljali izredno razburljivo tekmo, kjer pa je bil zmagovalec znan šele v zadnjih sekundah tekme. Korošci so se na Novomeščane več kot očitno dobro pripravili, saj so skozi celotno tekmo narekovali visok ritem tekme, ki so jo na polovici srečanja tudi dobili za 2 zadetka in na polčas odšli pri rezultatu 13:11. Tekma je v nadaljevanju postajala vse bolj izenačena, v 48. minuti pa so krkaši povedli za dva zadetka ( 22:24), a prednosti niso uspeli zadržati, saj so domačini znova poskrbeli za preobrat in z delnim izzidom 3:0 postavili končni rezultat 25:24.

 

Za Krko so igrali: Rauh, Berk 2, Muhič R. 2, Rogelj, Muhič Ma., Zajc, Kokalj 4, Kerlec, Emeršič 6, Muhič L. 6, Vidmar, Tisovec, Udovč 4.

Fantje bodo novo priložnost za zmago imeli že čez teden dni, ko bodo v domači dvorani gostili ekipo RK Krško, ki pa tudi po dveh tekmah v omenjeni skupini še nima zmage.