Krka

Mladi rokometaši KRKE se s turnirja vračajo s sedmim mestom

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so ta konec tedna gostovali na mednarodnem rokometnem turnirju v Reki, kjer so zasedli končno 7.mesto.

 

Turnir že tradicionalno organizira RK Sokol Trsat, ki vsako leto v januarju povabi klube iz sosednjih držav. Tako so se poleg domačinov in MRK KRKA, turnirja udeležile še ekipe iz Madžarske.

Trener David Lipoglavšek je na turnir odpeljal rokometaše letnika 2007 in mlajših, ki so se po njegovih besedah odlično borili, a jim je na koncu zmanjkalo kanček sreče za boljši rezultat, a so bili mladi rokometaši nad doseženim kljub temu zelo zadovoljni. » Turnir je bil dobro organiziran, telovadnice in garderobe so bile odlične, pa tudi s sodniki smo bili zadovoljni. Nekaj tekem smo zmagali, nekaj pa izgubili, ampak sem z rezultatom zadovoljen. Imeli smo veliko spodbude s tribun, saj je bilo z nami na turnirju veliko staršev, ki so spali v istem hotelu kot mi, le dve nadstropji višje. Imeli smo dovolj prostega časa tudi za druženje z vrstniki. Na tem turnirju smo se imeli lepo, spoznali pa smo tudi nekaj novih prijateljev«, je povedal mladi vratar Gal Drnovšek.

Sicer pa so mladi rokometaši, ekipa mlajših dečkov B, odigrali 6 tekem, od teh so zabeležili 3 zmage, en neodločen rezultat in dva poraza, skupno pa turnir zapustili kot sedmo uvrščena ekipa.

 Rezultati tekem:

Trsat- KRKA  9:12

KRKA- Pastela  22:21

Karlovac- KRKA 18:17

Čakovec – KRKA  17:14

Koprivnica – KRKA  9:18

Pečina – KRKA  17:17

Turnirja so se udeležili: Anže Blažič, Jakob Ščuka, Aljaž Golob, Kristian Štangelj, Domen Janežič, Maj Nemanič, Gal Drnovšek, Matic Derganc, Jan Smolič, Gašper Kaplan, Tjaž Butala, Jan Pust, Tim Grubaševič in Bine Zajc; Trener David Lipoglavšek in vodja ekipe Gregor Šuštaršič.Rokometaši MRK KRKA se organizatorju zahvaljujejo za izjemno organizacijo turnirja in gostoljubje.

Foto galerija s turnirja je objavljena na Facebook strani MRK KRKA . 

Other Articles

Starejši dečki
Starejši dečki
Korošci za gol premagali Krko