Krka

Krkašem do slavja zmanjkalo nekaj športne sreče

V dvorani Marof je bila popoldne odigrana tekma 3. kroga četrtfinalne skupine D, kjer je ekipa starejših dečkov A gostila trenutno vodilno ekipo RK Celje Pivovarna Laško in si po odličnem drugem polčasu priigrala prvo točko v skupini. Krkaši so proti favoriziranim Celjanom na koncu iztržili remi, čeprav bi si za prikazano zaslužili obe točki. Bilo je 27:27 (13:16).

Rokometaši Krke so v tekmo vstopili odločno in se dobro upirali Celjanom, ki so v drugem delu prvega polčasa po nekaj napakah Novomeščanov uspeli pobegniti na tri zadetke, s prav takšnim zaostankom pa so varovanci trenerja Dejana Vujić odšli na glavni odmor ( 13:16).

Krkaši so v nadaljevanju postregli s še odločnejšo igro, tekma pa je znova dobila dodaten naboj. Gledalci v dvorani so bili priča izjemno borbeni igri krkašev, ki so tik ob zaključku srečanja uspeli izenačiti, a jim je za zmago na koncu zmanjkalo nekaj sreče. Tekma se je končala brez zmagovalca, končni rezultat je bil 27:27.

MRK KRKA: Burgar (12 obramb), Predalič, Kastelic, Blažič 3, Štangelj 1, Ščuka, Kirm, Pust 12 (2), Teraš, Strašek 7, Dular 4, Sekula, Ambrožič,
RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO: Šuster (5 obramb), Klančnik (1 obramba), Zemljak 3, Jančič, Stankovski, Firer, Cerk, Lorger 3, Mićanović 1, Šeligo 8 (1), Trnovšek 5, Pungartnik 1 (1), Gržina Martinec, Topličanec 2, Štante, Vozlič 4,

Sedemmetrovke: MRK KRKA 2 (2), RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 4 (2)
Izključitve: MRK KRKA 6 minut, RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 6 minut
Rdeči kartoni: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 1

Naslednji tekmec SDA bo ekipa RK Sevnica, ki je v tem delu tekmovanja zbrala 4 točke.

Other Articles

Članska ekipaPokal Slovenije
Članska ekipaEHF Pokal
Kukman: Želimo si zmage