Krka

Rokometaši Krke so se minuli konec tedna že tradicionalno udeležili mednarodnega rokometnega turnirja v organizaciji RK Maksimir Pastela Zagreb. Turnirja se je poleg MRK KRKA udeležilo še 17 klubov s Hrvaške. Novomeščani so na turnir odšli s tremi ekipami- dve ekipi mlajših dečkov ter ekipa kadetov pod vodstvom trenerja Robija Cvikla, ki je v sklopu turnirja odigrala sedem tekem in zasedla končno 2. mesto. Mlajše dečke, razdeljene v dve ekipi ( MRK KRKA/1 in MRK KRKA/2) je vodil trener David Lipoglavšek, na turnirju pa so zasedli končno 9. mesto ( MRK KRKA/1), oziroma 8. mesto ( MRK KRKA/2).

Po besedah trenerjev je bil turnir izredno dobro organiziran, na tribunah pa so mlade rokometaše spodbujali številni navijači, starši in ostali ljubitelji rokometa. Krkaši so tako bogatejši za izkušnjo več, sicer pa se mlajše selekcije že v začetku septembra podajajo na nov turnir, ki bo na Dunaju.

Rezultati vseh tekem so objavljeni na spletni strani organizatorja turnirja: https://www.sportilus.com/najave/12-rukometni-turnir-maksimir-2018/