Krka

Krkaši iz Škofje Loke praznih rok

Včeraj popoldne so mlajši dečki A v 5. krogu polfinalne skupine B gostovali v Škofji Loki in vknjižili boleč poraz proti gostiteljem, RD Urbanscape Loka. Tekma se je končala z rezultatom 24:18 ( 10:9).

Ločani, prvouvrščena ekipa v omenjeni skupini, so bili tokrat v vlogi favorita, derbi kroga pa se je končal po njihovih željah, saj so si z zmago že zagotovili nastop na zaključnem turnirju, medtem ko  varovance trenerja Davida Lipoglavška do tja čaka še nekaj ovir. Ritem tekme so vseskozi narekovali domačini, ki so v dvorani Poden v prvem delu že vodili za tri zadetke, a so Krkaši do polčasa uspeli zaostanek znižati, na odmor so odšli pri izidu 10:9. Ogorčen boj za vsako žogo so gledalci spremljali tudi v nadaljevanju srečanja, ko Krkašem nikakor ni uspelo ustaviti razpoloženih Ločanov, ki so prednost v ključnih trenutkih tekme še povečali, Krkašem pa je zmanjkalo nekaj športne sreče, da bi pripravili morebitno presenečenje. Na koncu so se zmage zasluženo veselili domačini, ki imajo pred drugouvrščeno Krko točko prednosti.

Statistika: Drnovšek, Pust, Smolič 1, Derganc 4, Golob, Janežič, Butala 6, Zorman 3, Zajc, Kaplan 3, Bartolj, Nemanič, Gabrič, Ščuka 1, Blažič.

Ekipa MDA bo v zadnjem krogu gostila vrstnike RK Kronos, ki v tem delu tekmovanja še nima zmage.

Other Articles

Mladinska ekipa
Mini rokomet