Krka

Krkaši osvojili nagrado za najboljši športni kolektiv v Mestni občini Novo mesto

 

Na sinočnji, že 33. prireditvi »Športnik leta 2018«, ki je tokrat potekala v Kulturnem centru Janeza Trdine je bil za najboljši športni kolektiv v Mestni občini Novo mesto razglašen Moški rokometni klub Krka.

» Presenečeni smo in hkrati veseli za to priznanje, ki nam pomeni ogromno. Za nas je to lepa nagrada, hkrati pa vzpodbuda za dobro delo tudi v bodeče. To priznanje ni samo od nas, igralcev, ampak je tudi nagrada celotnemu kolektivu, upravi in ljudem, ki delajo v ozadju kluba. Vesel sem in počaščen, da so Novomeščani v nas videli nek potencijal, prepoznali naš trud in delo tudi v mlajših kategorijah in želim si, da to ne bi bila edina nagrada. V imenu ekipe in celotnega kluba bi se ob tej priložnosti zahvalil za vsak oddan glas«, je po podelitvi povedal kapetan ekipe David Didovič.

 

Sicer pa je laskavi naslov za naj športnico leta v Mestni občini Novo mesto prejela 16-letna Živa Falkner iz Teniškega klubu Otočec, naj športnik pa je postal 19-letni Peter Hribar iz NTK Krka.

Na prireditvi, katere namen je predstavitev in popularizacija športa, športnikov in športnih delavcev, so med drugim podelili tudi županova priznanja, ki so jih dobili vsi novomeški športniki, ki so lani postali državni prvaki ali pa so branili barve za slovensko reprezentanco na največjih tekmovanjih od kadetske do članske kategorije, in trenerji, ki so sodelovali v nacionalnih reprezentancah.

Moški rokometni klub Krka se še enkrat vsem in vsakemu posebej zahvaljuje za oddan glas, velika zahvala pa gre tudi vsem sponzorjem, donatorjem in podpornikom kluba.

Other Articles

Mladinska ekipa
Članska ekipa