Krka

Krkaši po lastni napaki izgubili pomembno točko

Mladinska ekipa MRK KRKA je sinoči odigrala 16. krog v 1. mladinski ligi. Novomeščani so v gosteh pri ekipi RK SVIŠ iz Ivančne Gorice iztržili neodločen izid, bilo je 27:27 ( 11:13).

Krkaši so tekmo začeli dobro, prevladovala je agresivna igra v obrambi, v napadu pa so naredili nekaj napak ter zgrešili nekaj strelov, kar jih je na koncu stalo obeh točk. Varovanci trenerja Sama Juga so vodili domala skozi celotno srečanje, polčas pri vedno neugodnih Ivanjčanih pa zaključili z dvema zadetkoma prednosti (11:13). Gledalci v dvorani OŠ Stična so lahko v nadaljevanju spremljali izredno izenačeno tekmo, kjer si nobena ekipa ni priigrala večje prednosti. Novomeščani so sicer v zadnji minuti že imeli zmago v svojih rokah ( 26:27), a navodil trenerja Juga , ki je minuto odmora vzel v zadnjih petnajstih sekundah tekme niso povsem spoštovali. Krkaši so napad neuspešno zaključili predčasno, kar so gostitelji izkoristili in ob zadnjem pisku sirene, ki je označila konec tekme dosegli zadetek za izenačenje na 27:27.

 

Statistika: Pavlin, Avsec 3, Novak, Nosan, Jaklič, Klemenčič, Plut 2, Srebrnjak, Batagelj, Jakše, Majstorovič 4, Kukman 10, Windischer 2, Matko 5, Menger, Hvastija 1.

Krkini mladinci tako za tretjeuvrščeno ekipo iz Škofje Loke trenutno zaostajajo za točko ( 9 zmag, remi in 5 porazov), vtis z včerajšnje tekme pa bodo skušali popraviti že ta konec tedna na gostovanju v Šmartnem.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa