Krka

SDB rezultatsko krizo še poglobili

Ekipa starejših dečkov B je v 5. krogu četrtfinalne skupine C gostila težkega nasprotnika, ekipo RK Gorenje Velenje in tekmo izgubila s 24:27 ( 12:14).

Favorizirana ekipa Gorenja je v novomeški dvorani Marof gladko prišla do zmage. Krkaši so tekmo začeli medlo, kar se je poznalo tudi v sami igri, ko so ose zlahka prihajale do zadetkov. Novomeščani so do polčasa še držali stik z gosti, po 25. minutah tekme so zaostajali za dva zadetka, na odmor sta ekipi odšli pri 12:14. Krkaši so drugi polčas odprli slabo, saj so Velenjčani z delnim izidom 0-4 naredili velik korak na poti k zmagi, Novomeščani pa rešitve za razpoložene goste niso našli. V 45. minuti je bil zaostanek prevelik ( 20:26), da bi lahko še računali na ugoden razplet tekme, ki so jo na koncu zasluženo slavili Velenjčani.

Statistika: Rajh 4, Krašovec, Medle 1, Škufca 11, Derganc, Muhič, Đukić, Gros 3, Movern, Pirh 3, Pavlin, Ščuka 2.

Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča nikakor ne najdejo poti iz rezultatske krize. V omenjeni skupini so zabeležili četrti poraz. Tekmovanje v četrtfinalni skupini bodo danes teden sklenili na gostovanju pri vodilni ekipi Kronosa.

Other Articles

Kadetska ekipa
Mladinska ekipa