Krka

Ekipa mladincev je v 1. mladinski ligi v gosteh pri RD Urbanscape Loka odigrala srečanje 16. kroga in vknjižila šesto zmago v sezoni. Presenetljivo, a povsem zasluženo so v dvorani Poden premagali favorizirane domačine in se tako veselili druge zaporedne zmage. Tekma se je končala z rezultatom 23:26 ( 11:10).

Novomeščani so v Škofjo Loko odšli zelo motivirani, kar so dokazali tudi na igrišču. V prvem delu srečanja sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, z minimalno prednostjo pa so Ločani dobili polčas, bilo je 11:10. Povsem drug obraz so varovanci trenerja Sama Juga prikazali v nadaljevanju, ko so kljub izključitvam odigrali preudarno v napadu, s kolektivno igro in odlično igro v obrambi pa so v 40. minuti srečanja že imeli prednost štirih zadetkov (19:23), Ločane pa so na varni razdalji držali vse do konca tekme. Novomeščani so bili tudi tokrat strelsko zelo razpoloženi, med najuspešnejšimi sta bila tokrat Kukman z osmimi in Plut z šestimi zadetki.

 

Za Krko so igrali: Kovačič,  Novak, Bačar 4, Matko 2, Udovč, Šmuc 2, Kastelic, Klemenčič 1, Plut 6, Rašo, Windischer 3, Menger.

Krkaši po današnji zmagi ostajajo na sredini prvenstvene lestvice, pred seboj imajo še dve neodigrani srečanji ( Krško in Slovan), ki jih bodo odigrali v času enomesečnega premora.