Krka

Krkaši premagali kuvajtsko ekipo AL Arabi

Članska ekipa MRK KRKA je popoldne odigrala prijateljsko tekmo s kuvajtsko ekipo Al-Arabi, ki jo vodi slovenski rokometni strokovnjak Borut Maček. Novomeščani so tekmeca, ki se v Sloveniji mudi na pripravah za azijsko ligo prvakov, ki bo prihodnji mesec potekalo v Južni Koreji, premagali s 33:28 (19:15).

Trener Roman Zarabec je bil s predstavo svojih varovancev na koncu zadovoljen, saj so fantje kljub prijateljskemu srečanju, v tekmo vstopili z vso resnostjo, kar je na koncu pokazal tudi rezultat.

Statistika: Bevec 6, Avsec 1, Majstorovič, Pršina 1, Hvastija 1, Irman 2, Jakše 2, Gorela 3, Plut 1, Klemenčič 1, Rašo 3, Batagelj 4, Brajer, Matko 4, Kete 4, Urbič.

» Danes smo odigrali dobrodošlo prijateljsko tekmo z ekipo iz Kuvajta, ki smo jo izkoristili za dodatno uigravanje ekipe, da se nekako še bolje vsi začutimo. Mislim, da smo tekmo odigrali na nivoju, kar je dobra popotnica za nadaljevanje sezone«, pa je misli po tekmi strnil Mark Batagelj.

V premoru ki sledi, bodo Krkaši po besedah trenerja Zarabca poskušali še dvignili kondicijo ter vzdržljivost, v drugem delu pa se bolj natančno posvetili pripravi na tekmo, ki bo v začetku prihodnjega meseca  v Izoli.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipaIzjave