Krka

Zarabec: Premor bomo dodobra izkoristili

Članska ekipa kljub reprezentančnemu premoru nadaljuje s svojimi aktivnostmi in trenažnim procesom. Po odigranih sedmih tekmah v prvenstvu so rokometaši Krke v spodnjem delu razpredelnice, po sanjskem začetku sezone, ko so doma premagali ekipa Branik iz Maribora, se nadaljevanje sezone ni izšlo tako, kot so pričakovali.

Novomeščani so v predzadnjem krogu vzeli skalp še Korošcem, na zadnji tekmi pred štirinajstdnevno tekmovalno prekinitvijo pa so doma klonili proti večnim rivalom, ekipi trebanjskega Trima, kjer pa je bila na parketu prisotna ogromna želja po dobrem rezultatu.

» Težko je fantom kaj očitati, saj se sami najbolj zavedajo napak, ki so jih storili. Obramba je delovala močno, agresivno in organizirano, saj smo uspešno zaustavljali njihovo kombinatoriko. V fazi napada smo bili tekalni in taktično konkurenčni. Razlika v korist nasprotnika se je naredila le zaradi naše slabe realizacije. Forma in kvaliteta igre se stopnjuje, o pristopu pa  gredo fantom vse pohvale. V premoru ki sledi, bomo dvignili kondicijo in vzdržljivost, v drugem delu pa se posvetili pripravi na tekmo, ki bo v začetku prihodnjega meseca  v Izoli«, je nedavni derbi ter nadalnji potek dela opisal prvi mož ekipe Roman Zarabec.

Krkaši bodo tekmovalni premor izkoristili za trening tekmo s kuvajtsko ekipo Al-Arabi, ki bo danes ob 17. uri, v domači dvorani Marof.

Other Articles

Mladinska ekipa
Ivančani pretrd oreh
Članska ekipa