Krka

Krkaši Slovanu zadali nov poraz

Mladinska ekipa MRK KRKA je včeraj v 6. krogu 1. mladinske lige gostili zadnje uvrščeno ekipo RD LL Grosist Slovan in po dveh zaporednih porazih tekmo dobila. Novomeščani so goste iz Kodeljevega premagali s 35:30 ( 20:16).

Krkaši so tekmo začeli suvereno in z borbeno igro pokazali pravi karakter. Varovanci trenerja Timona Orliča so že v prvem delu srečanja povsem zagospodarili na igrišču, ob polčasu pa vodili za 4 zadetke, kar je zadoščalo za miren potek srečanja. Čeprav so gostje v nadaljevanju skušali zaostanek zmanjšati, Novomeščani pritisku niso podlegli in tekmo s petimi zadetki prednosti srečno pripeljali h koncu. »Tekmo smo začeli zelo borbeno in suvereno in si priigrali nekaj golov prednosti. To prednost smo nato držali do konca tekme in zasluženo zmagali. Čestitam ekipi za borbenost in dobro igro«, je o veselju ob novi domači zmagi povedal Jernej Avsec.

Statistika: Rauh, Avsec 4, Majstorovič 2, Luzar 1, Nosan, Hvastija 7, Srebrnjak, Klemenčič 8, Plut 3, Klobčar, Kukman 2, Windischer 4, Menger 4, Luštek, Jakše, Filipovič.

V sedmem krogu Krkaši gostujejo pri ekipi RD Urbanscape Loka.

Other Articles

Mlajši dečki
Članska ekipa