Krka

Krkaši konec tedna gostujejo v Škofji Loki

Rokometaši Krke po devetih odigranih tekmah v letošnji sezoni ostajajo v spodnjem delu razpredelnice s tremi zmagami in šestimi porazi. Ekipa kljub nekoliko slabšem izkupičku točk ostaja optimistična. Fantje so trdno prepričani, da bo njihovo delo obrodilo sadove, saj trenirajo dobro in na vsakem treningu dajejo svoj maksimum.

»Tako kot drugi, tudi mi strmimo k čim višjim ciljem in uspešnosti, ki pa so v nihanju od dobrega do slabega. Normalno, da pri tej tranziciji in tempu tekem vsakodnevno tudi analiziramo ne samo tekme, ampak tudi treninge. Od ekipe, ki je na novo sestavljena in pomlajena je težko čez noč pričakovati vrhunske rezultate. To so postopni koraki in igralci dozorevajo skozi ta proces. Smo stabilni v prvoligaški druščini in se proces dviga kvalitete normalno razvija. Vsakodnevni treningi in priprave na tekmo potekajo nemoteno, v cilju čim boljše uspešnosti. Že v soboto imamo novo tekmo in novo dokazovanje in si želimo čim večje podpore naših navijačev«, pred nadaljevanjem jesenskega dela prvenstva, ki se počasi zaključuje, trenutno vzdušje v ekipi pojasnjuje trener Roman Zarabec.

Krkaši to soboto gostujejo v Škofji Loki, gostitelji, RD Urbanscape Loka ima pred Novomeščani le točko prednosti. Ljubiteljem rokometa se torej obeta zanimivo, predvsem pa napeto srečanje.

Other Articles

Mladinska ekipa
Članska ekipa