Krka

Krkaši so se iz prestolnice vrnili s polnim izkupičkom

Ekipa starejših dečkov B je popoldne v gosteh pri ekipi MRK Ljubljana  odigrala peto tekmo v četrfinalni skupini A in vknjižila nov par točk. Krkaši so gostitelja premagali z rezultatom 32:22 (19:9).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani pod vodstvom trenerja Dejana Vujića so v prestolnico odpotovali v vlogi absolutnega favorita, kar so potrdili tudi na igrišču. Skozi celotno tekmo so diktirali svoj tempo igre in si že do polčasa uspeli priigrati zajetnejšo prednost desetih zadetkov ( 19:9), kar jim je omogočalo mirno nadaljevanje srečanja. Že od uvodnih minut so krkaši narekovali oster tempo, česar pa gostitelji niso uspeli dohajati. Novomeščani so z lahkoto prihajali do zadetkov, v ekipi pa je imel trener Vujić razpoložene prav vse igralce, ki so tudi tokrat prikazali kakovosten in izjemno gledljiv rokomet. Tekmo so krkaši končali z desetimi goli prednosti, bilo je 32:22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Burgar, Strašek 5, Škrbe 1, Kastelic 3, Horvat 7, Blažič 3, Predalič, Ambrožič 9, Pust 4.

Ekipa SDB, ki je po petih krogih in  desetih točkah še vedno vodilno moštvo v skupini,  bo v zadnjem, 6. krogu gostila zadnjeuvršeno ekipo ŠD Mokerc-Kig.

Other Articles

Starejši dečkiZanimivost
Članska ekipa