Krka

Župan Macedoni sprejel mlade rokometaše

Dopoldne je župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni pripravil sprejem za mlade rokometaše Moškega rokometnega kluba Krka, ki so v minuli sezoni osvojili naziv državnega prvaka v kategoriji starejših dečkov A (letnik 2008 in mlajši).

Mladim upom novomeškega rokometa bo današnji dogodek zagotovo ostal v lepem spominu, saj jim je župan ob športnih uspehih čestital, jim zaželel uspešno nadaljevanje sezone ter poudaril pomen športa za mlade.

Mestna občina namreč veliko sredstev in pozornosti namenja vsem športnim panogam v regiji, velik posluh pa ima za talentirane posameznike. Mladim rokometašem je župan Macedoni podaril nagrado, v zameno pa je dobil personaliziran športni dres.

Krkaši so županu zaupali, da se bodo v prostorih rotovža še srečali, saj da se bodo za klubske lovorike trudili tudi v bodoče.

Ekipo sestavljali naslednji igralci: Aljaž Tratar, Črt Peterlin, Enej Rangus, Matevž Cimermančič, Lukas Fifolt, Erazem Kovač, Gašper Kovač, Žiga Resnik, Gjorgi Serafimov, Dušan Krbanjević, Gašper Grden, Lan Marin, Grega Blažič, Borja Horvat, Maj Strašek, Nik Pust, Erazem Burgar, Tom Ambrožič in trener Iztok Adamčič.

Other Articles

Starejši dečki
Starejši dečki