Krka

Krkaši z -8 do četrte zaporedne zmage

Ekipa kadetov je v 4. krogu predtekmovalne skupine CENTER II gostila trebanjsko ekipo RK Trimo in si po srhljivi končnici priigrala četrto zaporedno zmago. Končni rezultat je bil 25:24 ( 8:15).

V dvorani Marof so gledalci tokrat uživali v pravem dolenjskem derbiju. Varovanci trenerja Roberta Cvikla so tokrat prikazali dva obraza, kajti v prvem polčasu so gostom dopustili, da so vodili vse do polčasa, Krkaši so po 30. minutah igre namreč zaostajali za sedem zadetkov ( 8:15). Kar nekaj krepkih besed so rokometaši Krke slišali v slačilnici na račun njihove slabe igre, kar se jih je nedvomno močno dotaknilo v drugem delu, ko so prikazali povsem drugačno, boljšo predstavo. Kljub temu, da so Trebanjci še naprej vsiljevali visok ritem igre, se Krkaši niso predali. Počasi, a z vztrajno in borbeno igro se je zaostanek zmanjševal, za infarktno končnico pa so na koncu poskrbeli Rok Muhič, ki je zadel za prvo izenačenje na tekmi ( 23:23), na 24:24 je izenačil Urh Emeršič, za končno zmago pa je po izvajanju najstrožje kazni poskrbel Vid Rajh.

Statistika:

Rauh, Rajh 10, Filipovič 2, Berk, Nosan, Muhič R.4, Rogelj, Muhič Ma., Knap, Kokalj, Emeršič 2, Luštek, Luzar 3, Gros 3, Vidmar 1, Tisovec.

Kadeti v naslednjem krogu odhajajo na gostovanje v Kočevje. Ekipa RK Grča je do sedaj odigrala zgolj eno tekmo in tako kot Grosupeljčani ostaja na dnu prvenstvene lestvice.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki