Krka

Krkaši z mislimi že v spomladanskem delu sezone

Božično –novoletne praznike bodo rokometaši Krke povečini izkoristili za regeneracijo, druženje s prijatelji in družino, pa tudi za pripravo na skorajšnjo vrnitev v dvorano.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapetan Krke Vladan Lončar je po koncu prvega dela sezone povedal, da začetek ni bil najbolj obetaven, saj so v uvodu izgubili dve tekmi. “Nismo imeli sreče, potem smo se končno uigrali in dokazali, da smo resna ekipa. Za sabo imamo devet zaporednih zmag, dobili smo tudi pokalno tekmo. Lepa popotnica za drugi del, na katerega se moramo res dobro pripraviti, saj zopet začenjamo z dvema najboljšima ekipama po prvem delu tekmovanja. Po premoru nas čaka najtežja tekma v sezoni, tekma z Izolo ”, še pove Lončar, ki meni, da je Krka zmožna premagati največjega konkurenta v ligi, poleg ekipe Krškega, saj imajo več izkušenj, poleg tega pa Novomeščani po njegovem mnenju igrajo daleč najboljši rokomet v ligi. Sicer bo Lončar, kot je še dejal, premor pred začetkom spomladanskega dela sezone izkoristil za terapije, se dobro odpočil, med drugim pa se kar najbolje pripravil na začetek tekmovanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V Moškem rokometnem klubu Krka pa smo izjemno ponosni, da se nam je na začetku sezone pridružil Ribničan Uroš Knavs, ki je s svojimi predstavami in profesionalnim pristopom ne le najboljši strelec Novomeščanov, ampak tudi drugi najboljši strelec v 1. B SRL. Z izjemo ene tekme, ki jo je moral zaradi bolezni izpustiti, je na ostalih desetih preizkušnjah dosegel kar 85 zadetkov. Tudi Knavs je z mislimi že v nadaljevanju prvenstva. “Kažemo hitro in gledljivo igro. Izpostavil pa bi tudi zelo dobro vzdušje v ekipi. Veseli nas, da smo napredovali tudi v pokalu. Vemo, kaj je naš cilj in vse imamo v svojih rokah. Februarja nas čaka zelo pomembna tekma v Izoli, ki jo moramo dobiti. Na njih se moramo dobro pripraviti in če bomo odigrali tako, kot znamo, ne dvomim v naš uspeh”, pravi Knavs in dodaja, da bo premor izkoristil za počitek ter za druženje s prijatelji in družino.

Rokometaši bodo v drugem delu tekmovanja uvodno tekmo odigrali 5. februarja 2022 v Izoli.

Other Articles

Zanimivost
Članska ekipa