Krka

Krkaši zadali Izolanom prvi poraz v sezoni

Mladinska ekipa MRK KRKA je v 14. krogu 1. mladinske lige gostila do sedaj še neporaženo ekipo RD Butan Plini Izola in tekmo dobila z rezultatom 26 :21 (13:10).

Tokrat so se Krkaši Izolanom maščevali za tesen poraz, ki so ga doživeli na Obali v 3. krogu. V dvorani Marof, kjer se je zbralo lepo število ljubiteljev rokometa, so varovanci trenerja Sama Juga na današnji tekmi popravili vtis iz prejšnjih dveh tekem in zaigrali bolje, predvsem pa izboljšali igro v obrambi, v napadu pa naredili bistveno manj napak. Izolani so vodili le z 0:1, potem pa so vse niti igre prevzeli Novomeščani, ki so si do polčasa uspeli priigrati tri zadetke prednosti (13:10).

Tudi v drugem delu srečanja Izolani niso uspeli prekiniti naleta Krke, ki je vodstvo le še povečevala, največjo prednost pa so si Novomeščani priigrali prav v zaključku tekme, v 57. minuti je ta znašala že šest golov ( 24:18), ob zadnjem sodniškem žvižgu pa je bilo na semaforju 26:21.

Statistika: Pavlin, Avsec 2, Novak, Rauh, Klemenčič 3, Srebrnjak, Batagelj 3, Klobučar 2, Jakše, Majstorovič 2, Bačar 1, Kukman 2, Windischer 3, Matko 6, Hvastija 1, Menger 1.

Mladinci imajo na računu s tekmo manj 18 točk, kar jih trenutno uvršča na 4. mesto. Naslednje gostovanje bo v Ormožu, bodo pa v prihodnjih dneh odigrali še zaostalo tekmo z ekipo Trima iz Trebnjega.

Other Articles

Kadetska ekipa
Članska ekipa