Krka

Ločani z razpoloženim vratarjem boljši od Krke

Mladinska ekipa je zaključila rokometno pester konec tedna, ki se je odvijal v dvorani Marof. V 5. kolu 1. mladinske lige so gostili neugodno Loko, ki jim je prizadejala drugi zaporedni poraz. Tekma se je končala z 25:29 (12:16).

Še vedno zaradi poškodb okrnjena zasedba Krke je naletela na žilavega nasprotnika, ekipo RD Urbanscape Loka, ki je po mnenju domačega trenerja Sama Juga zmagala zavoljo dobro razpoloženega gostujočega vratarja. Njegova ekipa je sicer tokrat prikazala povsem drug obraz kot na tekmi s Svišem, saj so fantje prikazali več želje, bili bolj motivirani, a so jih za morebitno zmago pokopale številne tehnične napake in preveliko število »zicerjev«.

Krkaši fizično močnejšo zasedbo Loke niso uspeli presenetiti, Ločani so vodili skozi celotno srečanje in na koncu zasluženo zmagali s štirimi zadetki prednosti (25:29).

Premor bodo mladinci skušali dodobra izkoristiti za piljenje in stopnjevanje forme, upajo pa tudi na povratek katerega izmed poškodovanih fantov, ki bi jim v nadaljevanju prvenstva močno koristil.

Za Krko so igrali: Pavlin, Malenšek 4, Novak, Bačar 2, Matko 4, Udovč, Šmuc 1, Kastelic, Klemenčič 4, Plut 1, Rašo 3, Windischer 2, Hvastija 2, Menger 2.

Mladinci z naslednjo tekmo nadaljujejo prihodnji mesec. Dvanajstega novembra odhajajo na gostovanje v Koper.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki