Krka

MDA in MDB premagali RK SVIŠ

Mlajši dečki A in B so dopoldne v domači dvorani Marof gostili vrstnike iz RK Sviš. Obe ekipi sta pod vodstvom trenerja Davida Lipoglavška prišli do zaslužene zmage in novih prvenstvenih točk. MDA in MDB tako še vedno ohranjata vodilni mesti v skupini CENTER II.

Uvodno tekmo so pred domačimi navijači odigrali mlajši dečki B, ki tokrat niso imeli težkega dela z gostujočo ekipo iz Ivančne Gorice. Tekmo so suvereno in z minimalnim številom napak pripeljali h koncu in slavili s 24:15 ( 17:7).

Za Krko so igrali: Rangus, Predalič, Kovač E., Kovač G., Peterlin, Fifolt, Tratar, Serafimov, Strašek, Pust, Kastelic, Dular, Burgar.

Po zmagi MDB so se novih točk in že sedme zaporedne zmage v skupini CENTER II veselili še mlajši dečki A, ki so Ivančane premagali s sedemnajstimi zadetki prednosti. Tekma se je v dvorani Marof končala s 30:13 (16:9).

Mladi upi MRK KRKA so gledalce pa tudi trenerja Lipoglavška prepričali z dopadljivo in borbeno igro, saj kljub visoki prednosti z agresivno obrambo niso popuščali. Gostje tako niso imeli nikakršnih priložnosti, da bi ujeli priključek, Novomeščani pa so tako z visoko prednostjo slavili sedmo zmago v sezoni.

Za Krko so igrali: Kastelec, Pust, Palka, Lukše, Butala, Cesar, Zajc, Progar, Kaplan, Kastelic, Bartolj, Cimermančič, Rangus, Kovač E.

Obe ekipi bosta čez teden dni doma gostili trebanjski RK Trimo.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki