Krka

MDA prevzeli vodstvo na lestvici

Mlajši dečki A so pod vodstvom trenerja Davida Lipoglavška v letošnjem državnem prvenstvu odigrali tretjo prvenstveno tekmo v predtekmovalni skupini CENTER II, kjer so v 4. krogu gostili RK GRČA Kočevje.

Da jim delovne vneme in kolektivnega duha ter zagnanosti na treningih ne manjka, to vztrajno dokazujejo tudi na parketu, kar so z zmago potrdili tudi na današnji tekmi, ko so goste visoko nadigrali, rezultat tekme je bil 36:13 ( 20:7)

Krkaši so že od prvih minut tekme pokazali, da so vešči rokometne igre, saj so s hitrimi protinapadi pridno polnili nasprotnikovo mrežo in ob polčasu imeli že 13 zadetkov prednosti. V drugem delu srečanja so igro iz prvega dela le še nadgradili, prednost še povečali in na koncu zasluženo vknjižili nov par točk. Kot zanimivost lahko dodamo, da so imeli v gostujoči ekipi le tri igralcem, ki so se vpisali na listo strelcev, medtem ko jih je bilo na strani Krke razpoloženih enajst rokometašev.

Statistika:

Drnovšek, Kastelec 1, Pust 3, Smolič 8, Derganc 1, Golob 3, Janežič 7, Štangelj, Butala 3, Zorman 2, Zajc 1, Bartolj, Nemanič, Ščuka 6, Blažič 1.

Do novega para točk bodo mladi upi MRK KRKA skušali priti tudi na naslednji tekmi, ko v ponedelje odhajajo na gostovanje v Grosuplje.

Other Articles

Mladinska ekipa
Članska ekipa
Krkaši jutri odhajajo v Koper