Krka

Mladinci brez večjih težav prišli do novega para točk

Ekipa mladincev je to popoldne v domači dvorani Marof v zaostali tekmi 5. kroga v 1. mladinski ligi gostila ivanjško ekipo RK Sviš. Varovanci trenerja Sama Juga so goste visoko porazili, tekma se je končala s 24:15 ( 15:7).

Krkaši so tako slavili že drugo domačo tekmo, potem ko so v prejšnjem krogu na kolena spravili Ormožane, danes pa je padel še Sviš. Gledalci so lahko v dvorani Marof v izenačeni tekmi uživali zgolj prvih deset minut, potem pa so stvari v svoje roke vzeli Krkaši, ki so z dobro in agresivno igro v obrambi gostom preprečili, da bi prihajali do lahkih strelov, v napadu pa so disciplinirano prihajali do lahkih zadetkov in si do odmora že priigrali osem golov prednosti. Tudi v drugem delu je igra Novomeščanov tekla gladko, saj so v 44. minuti vodili že za + 13, bilo je 22:9. Domači trener je ob visoki prednost Krkašev priložnost ponudil še ostalim igralcem, ki so uspešno pripeljali tekmo h koncu in se veselili tretje zmage v sezoni.

Statistika:

Rauh, Kukman 6, Avsec 1, Majstorovič 1, Novak, Jakše 1, Bačar 1, Matko 1, Nosan, Klemenčič 5 , Batagelj 2, Srebrnjak 1 , Windischer 4, Klobučar, Menger 1, Luštek.

Naslednjo tekmo bodo mladinci prav tako odigrali doma, v Novo mesto prihaja ekipa RD Herz Šmartno.

Other Articles

Članska ekipa
Mlajši dečki