Krka

MDA uvod v polfinale začeli zmagovito

 

 

 

Ekipa mlajših dečkov A je popoldne v gosteh odigrala uvodno tekmo v polfinalni skupini D. Prvo tekmo so varovanci trenerja Davida Lipoglavška v Slovenj Gradcu odigrali z odliko, srečanje se je končalo z rezultatom 19:28 ( 8:17).

Novomeščani so se na gostovanje odpravili motivirani in željni uspeha. Že od samega začetka tekme so pokazali več znanja in želje, skozi celotno tekmo se je odražal tudi timski duh. Tempo igre so vseskozi diktirali mladi rokometaši Krke, ki so z odlično igro v obrambi povsem zasenčili Korošce, ki Dolenjcem niso bili kos. Na polovici srečanje so si Novomeščani priigrali dovolj prednosti za mirno nadaljevanje tekme in vse dvome o zmagovalcu razrešili že v prvem delu srečanja. Najbolj strelsko razpoložen iz vrst Krke je bil Brin Gros s sedmimi zadetki, po pet golov sta prispevala še Pirh in Škufca.

Za Krko so igrali: Rajh 3, Krašovec 2, Medle 3, Sašek 1, Škufca 5, Derganc, Movern, Muhič, Đukić, Reba 2, Gros 7, Pirh 5, Pavlin.

V omenjeni skupini poleg današnjih gostiteljev in MRK KRKA nastopajo še ekipe RK Gorenje Velenje in RK Jeruzalem, ki bo gostitelj Novomeščanov v drugem krogu polfinalne skupine D.

Other Articles

Nekategorizirano
Mladinska ekipa