Krka

MDB do novih točk

 

Ekipa mlajših dečkov B je v dvorani Stopiče znova navdušila. V 6. krogu so varovanci trenerja Davida Lipoglavška gostili ekipo RK Grosuplje in si na račun vpisali nov par točk. Tekma se je končala z rezultatom 20:8 ( 13:4).

Krkaši so že v uvodnih minutah tekmo postavili na svoje mesto in z rezultatom 3:0 dodobra nagnali strah v kosti gostom, ki jih je tempo igre Novomeščanov hitro utrudil. Ob polčasu so mladi rokometaši Krke že ustvarili doberšen del zaloge v zadetkih, ter si zagotovili mirno nadaljevanje srečanja, ki so ga zasluženo dobili. Trener Lipoglavšek je imel v svojih vrstah razpoložene vse igralce, ki so prikazali všečno ter borbeno igro do zadnje minute tekme, s štirimi zadetki pa je bil najuspešnejši Gašper Kaplan.

Za Krko so igrali: Drnovšek, Cesar 2, Kastelec 2, Pust, Palka 1, Derganc 3, Golob 1, Janežič 2, Štangelj, Butala 3, Zajc 1, Škufca, Kaplan 4, Smolič, Blažič 1.

MDB trenutno s petimi zmagami in porazom zasedajo 2. mesto v predtekmovalni skupini CENTER II, pred prvo uvrščeno Ribnico zaostajajo zgolj za 2 točki.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa